31 Mayıs 2009 Pazar

Fenerbahçe'den Sercan için yeni teklif

FENERBAHÇE, devre arasından bu yana ısrarla kadrosuna katmaya çalıştığı Sercan Yıldırım için Bursaspor’a yeni bir teklif sundu.

Sarı lacivertlilerin, genç golcüye karşılık 2 milyon euronun yanı sıra Burak Yılmaz’ı önerdiği öğrenildi. Genç golcünün bir diğer talibi ise Tottenham.

Bursaspor’un genç yeteneği için tekrar kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Sercan’ı alma konusunda ısrarlı. Sarı lacivertli ekibin yeni teklifi ise 2 milyon euronun yanı sıra Burak Yılmaz’ı vermek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Burak Yılmaz’ı çok istediği için bu transfere sıcak baktığı ve kararı yönetim kuruluna bıraktığı belirtildi. Bursaspor yönetiminin Fenerbahçe’nin teklifini düşünmek için süre istediği ve kongrenin ardından kesin kararını vereceği öğrenildi.

TOTTENHAM DA İSTİYOR
Öte yandan, Sercan’ın İngiltere’nin Premier Lig ekiplerinden Tottenham kulübüyle el sıkıştığı ve bu nedenle Fenerbahçe’ye gitmek istemediği ileri sürüldü. İngiliz kulübüyle yaklaşık 1 ay önce hem kendisinin hem de yeşil beyazlı yönetimin anlaşma sağladığı ve Bursaspor’un bu transferden 6 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli alacağı öğrenildi.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

I appreciate this wonderful post!!

seo company

Yorum Gönder