18 Nisan 2009 Cumartesi

Windows Live Messenger (Türkçe) son sürüm 9.0

PROGRAMI İNNDİR

Dünyanın en çok kullanılan ve artık bilgisayarların olmazsa olmaz programlarından biri olan anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger (WLM) yeni sürümü ile karşınızda.

Lütfen Dikkat: Program hakkında çok fazla kırık link bildirimi geldiği için bir açıklama yapma gereği duyduk. Her ihbardan sonra programın linkini kontrol ediyoruz, link kırık değil. Program Microsoft'un kendi sitesinden inndirilmektedir. Eğer hata alıyorsanız live.com adresine erişiminizde bir sorun var (engelleme gibi) demektir.

İndireceğiniz dosya bir paket yükleyicisidir ve Messenger'ı istediğiniz eklentileriyle birlikte internet üzerinden indiriyor. Seçtiğiniz eklentilere bağlı olarak indirilen boyut 35-130 MB arasında değişebiliyor. Bu yükleyici bilgisayarınızdaki mevcut Messenger sürümünü ve bileşenlerini denetliyor ve daha yeni bir sürümü çıkmışsa gerekli dosyaları internetten inndirerek bilgisayarınızdaki sürümü güncelliyor.


Yükleyici ile, Messenger dışında Writer (blog için içerik hazırlayıcı), Mail (e-posta yazılımı), Toolbar (IE için arama çubuğu) ve Fotoğraf Galerisi (fotoğraf ve videolarınızı düzenlemek için) eklentilerini isteğinize bağlı olarak yükleyebiliyorsunuz.

Messenger'ın kullanımını uzun uzun anlatmaya gerek yok. Artık bir bilgisayarın demirbaş yazılımı haline geldiği ve internete en çok kullanılan iletişim aracı olduğu için kullanımını ve temel özelliklerini biliyorsunuz.

kaynak: inndir.com

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması blogu

Süper lig maçlarını, ücretsiz canlı yayın lig tv ile www.izleyin.tk adresinden izleyebilirsiniz...

http://seoyarisma.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder